Loading

Счетоводна къща ДИВЕ Акаунтинг - счетоводство, регистрация на фирми

En

За нас

Счетоводна къща ДИВЕ Акаунтинг

Ние, екипът на DIVE Accounting, сме мотивирани специалисти в областта на счетоводните услуги и търговското право. Имаме за цел да предложим на нашите клиенти качествени услуги на достъпни цени. За да изградим успешно бизнес партньорство, в практиката си се стремим към поддържане на постоянна и навременна комуникация с нашите клиенти и изграждане навзаимно доверие, защото вярваме, че това е ключът за успех във всяко бизнес начинание. В наше лице Вие ще откриете не само добросъвестен партньор, но и надежден консултант и съветник по всички въпроси, касаещи успешното развитие на Вашия бизнес. Подхождаме индивидуално към всеки един от Вас и гарантираме професионално качество на изпълнение на нашите услуги, гъвкавост и иновативност при вземане на решения и приятна работна атмосфера.

Свържете се с нас, ще се радваме да работим заедно!

Dive Accounting

Нашите услуги

Мисия

Нашата мисия е да осигурим на нашите клиенти освен качествено счетоводно обслужване, така и навременни консултации и решения за успешното разбитие на техния бизнес. Успехът на DIVE Accounting се крие в успеха на нашите клиенти. Стремим се към установяване на дългосрочни взаимоотношения с клиентите си и вярваме, че успешен бизнес се гради на взаимно доверие. В съвместната си работа целим да осигурим спокойствие на клиените си, спестявайки им двете най-важни неща в забързаното ни ежедневие - време и средства!

Визия

Ние, екипът на Dive Accounting, притежаваме богат професионален опит в областта на счетоводството и данъчните консултации, съчетан с иновативен подход за постигане на бизнес целите на нашите клиенти. В наше лице вие ще откриете добросъвестен партньор, притежаващ ценности като:

  • професионализъм и внимание към детайлите при осъществяване на дейността на нашите клиенти;
  • коректност, лоялност и пълна конфиденциалност;
  • ефективни счетоводни и данъчни решения за постигане на бизнес стратегията на нашите клиенти;
  • максимална защита на интересите на клиентите ни;
  • бързина и ефективност при осъществяване на услугите ни;
  • индивидуален подход в работата си с всеки клиент;
  • амбиция за усъвършенстване в съвместната ни дейност.
Dive Accounting