Loading

Счетоводна къща ДИВЕ Акаунтинг - счетоводство, регистрация на фирми

En

Специално предложение за всички търговци без дейност – наближава крайния срок за деклариране на това обстоятелство в Търговския регистър и Националния статистически институт.

09 март 2020


DIVE Accounting напомня на всички търговци без дейност, че наближава крайния срок за деклариране на това в Националния статистически институт и в Търговския регистър. Мнозина от Вас най-вероятно са забелязали огромните опашките пред Агенция по вписванията – голяма част от чакащите са търговци, който са задължени да обявят в срок до 31.03.2020 г., че представляваните от тях дружества не са извършвали дейност съгласно Закона за счетоводството.

Чрез нас може да си спестите времето за чакане и да избегнете административните затруднения, свързани с подаването на документите в Търговския регистър.

На цена от 70 лева без включен ДДС предлагаме услугата по подаване на декларация за неактивност в НСи, както и изготвянето и подаването на документите за фирми без дейност в Търговския регистър. За тази цел не е нужно нотариално заверено пълномощно.

Единственото, което трябва да направите, е да се свържете с нас по познатия вече начин – чрез e-mail: , да направите запитване чрез контактната ни форма, а също така и на телефон 0888 815 111. По телефона можете да получите безплатна консултация по всички въпроси, счетоводни и юридически, които касаят дейността на Вашето дружество. За информация по други счетоводни въпроси и бъдещи предложения - можете да харесате нашата Фейсбук страница на адрес www.facebook.com/DIVEAccounting.